Binnenkort verkrijgbaar

Let’s Hit Each Other With Fake Swords – ontvang een gratis exemplaar

Let's Hit Each Other With Fake Swords - ontvang een gratis exemplaar

Vind een spellenwinkel

Neem deel aan uitdagingen

Ontvang exclusieve schatten

Hoe verzamel ik deze schat?

Om de lancering te vieren van het nieuwe spel van @gameofkittens, Let's Hit Each Other With Fake Swords, hebben we squishy foam Swords toegevoegd aan een beroemde filmscène. Geef op de social media feed van je favoriete hobbywinkel antwoord op de vraag uit welke film het komt en maak kans op een GRATIS spel! *

* Ontdek de volledige details over hoe je deze schat kunt winnen door je favoriete Hobby Next winkel te bezoeken of door de social media van de winkel te raadplegen. Om te winnen kunnen spelers worden uitgenodigd om deel te nemen aan een uitdaging die op social media wordt georganiseerd. Sommige schatten worden aangeboden bij aankoop van een spel, maar pas op: ze zijn gereserveerd voor de snelsten! (of de eerste die over de finish komt). Zolang de voorraad strekt.

Let's Hit Each Other With Fake Swords - Een kaartspel met zwaardgevechten

Let's Hit Each Other With Fake Swords - Een kaartspel met zwaardgevechten

Of je nu fan bent van ridders, piraten, ninja's of gewoon van het slaan van je vrienden en familie, dit spel is voor jou! Let's Hit Each Other With Fake Swords is 's werelds eerste kaartspel met zwaardgevechten en is perfect voor gemengde leeftijdsgroepen. Je zult het geweldig vinden om sets van 3 bijpassende kaarten te verzamelen en zwaardgevechten uit te voeren met extra stunts in je jacht naar de overwinning. Het is makkelijk te leren, snel te spelen en hilarisch om naar te kijken. Neem het mee naar openluchtevenementen, spelletjesavonden met het hele gezin of elke ander plek waar je ruzie moet uitpraten als volwassenen (volwassenen met zwaarden!)

2-6

10 +

15 min

Meer informatie over het spel
Let's Hit Each Other With Fake Swords - Een kaartspel met zwaardgevechten

Binnenkort verkrijgbaar

Let’s Hit Each Other With Fake Swords – ontvang een gratis exemplaar

Ontvang exclusieve schatten

Verzamel accessoires, beeldjes en nieuwe uitbreidingspakketten in je favoriete spellenwinkel.

Hobby Next spelregels

Is het nog steeds een mysterie hoe Hobby Next werkt? Hier zijn de antwoorden op al uw vragen om de basismechanismen beter te begrijpen.

Wat is de Hobby Next-site?

Hobby Next is een platform voor spelers die gepassioneerd zijn door strategiespellen, rollenspellen, onderzoeksspellen, coöperatieve spellen of partyspellen en die zich willen aansluiten bij een community onder leiding van de onafhankelijke, aangesloten spelwinkels van Hobby Next.

Wat zijn de favoriete spellen van Hobby Next-spelers?

Onder de beste spellen aller tijden hebben de aangesloten Hobby Next-winkels Asmodee-games geselecteerd die zijn gemaakt door de redactie van Fantasy Flight Games (Marvel Champions, Arkham Horror, Descent: Legends of the Dark), Atomic Mass Games (Star Wars Legion, Marvel Crisis Protocol), Space Cowboys (Splendor, Unlock!), Repos-productie (7 Wonders), Days of Wonder (Ticket to Ride), Libellud (Dixit, Mysterium), Zygomatic (Dobble, De Weerwolven van Wakkerdam, Timeline), Zman Games (Pandemic, Challengers!), en Rebel (Meadow).
Op de Hobby Next-website vindt u nieuws over deze spellen en de releases van nieuwe bordspellen die door deze studio’s zijn gemaakt.

Wat kan ik krijgen met Hobby Next?

Om de baas te zijn in je komende games, biedt Hobby Next je de mogelijkheid om nieuwe schatten te verzamelen, ook wel bekend als goodies. Om een schat te winnen, moet je deelnemen aan uitdagingen die worden georganiseerd door je favoriete gamewinkel of een van de eersten zijn die het spel koopt. Afhankelijk van de aanbevolen game kun je nieuwe content ontgrendelen of je game-ervaring op een andere manier verbeteren. Om als eerste toegang te krijgen tot deze waardevolle schatten, controleert u regelmatig de lijst met goodies en vindt u de Hobby Next-winkel bij u in de buurt. De voorwaarden voor het winnen van deze schatten worden door elke winkel gespecificeerd. Ze worden verspreid op hun sociale media of tentoongesteld in de winkel.

Wat is een schat?

Schatten zijn goodies. Er zullen regelmatig nieuwe schatten worden onthuld. Elke keer dat je deelneemt aan een uitdaging, kun je proberen een exclusief beeldje of unieke aanvullende spelkaarten te winnen waarmee je je gameplay kunt verrijken. Deze exclusieve goodies bevatten ook bordspelaccessoires. De voorwaarden voor het winnen van deze schatten worden door elke winkel gespecificeerd. Ze worden verspreid op hun sociale media of tentoongesteld in de winkel.

Alle veelgestelde vragen