Hobby Next spelregels

Is het nog steeds een mysterie hoe Hobby Next werkt? Hier zijn de antwoorden op al uw vragen om de basismechanismen beter te begrijpen.

Wat is de Hobby Next-site?

Hobby Next is een platform voor spelers die gepassioneerd zijn door strategiespellen, rollenspellen, onderzoeksspellen, coöperatieve spellen of partyspellen en die zich willen aansluiten bij een community onder leiding van de onafhankelijke, aangesloten spelwinkels van Hobby Next.

Wat zijn de favoriete spellen van Hobby Next-spelers?

Onder de beste spellen aller tijden hebben de aangesloten Hobby Next-winkels Asmodee-games geselecteerd die zijn gemaakt door de redactie van Fantasy Flight Games (Marvel Champions, Arkham Horror, Descent: Legends of the Dark), Atomic Mass Games (Star Wars Legion, Marvel Crisis Protocol), Space Cowboys (Splendor, Unlock!), Repos-productie (7 Wonders), Days of Wonder (Ticket to Ride), Libellud (Dixit, Mysterium), Zygomatic (Dobble, De Weerwolven van Wakkerdam, Timeline), Zman Games (Pandemic, Challengers!), en Rebel (Meadow).
Op de Hobby Next-website vindt u nieuws over deze spellen en de releases van nieuwe bordspellen die door deze studio’s zijn gemaakt.

Wat kan ik krijgen met Hobby Next?

Om de baas te zijn in je komende games, biedt Hobby Next je de mogelijkheid om nieuwe schatten te verzamelen, ook wel bekend als goodies. Om een schat te winnen, moet je deelnemen aan uitdagingen die worden georganiseerd door je favoriete gamewinkel of een van de eersten zijn die het spel koopt. Afhankelijk van de aanbevolen game kun je nieuwe content ontgrendelen of je game-ervaring op een andere manier verbeteren. Om als eerste toegang te krijgen tot deze waardevolle schatten, controleert u regelmatig de lijst met goodies en vindt u de Hobby Next-winkel bij u in de buurt. De voorwaarden voor het winnen van deze schatten worden door elke winkel gespecificeerd. Ze worden verspreid op hun sociale media of tentoongesteld in de winkel.

Wat is een schat?

Schatten zijn goodies. Er zullen regelmatig nieuwe schatten worden onthuld. Elke keer dat je deelneemt aan een uitdaging, kun je proberen een exclusief beeldje of unieke aanvullende spelkaarten te winnen waarmee je je gameplay kunt verrijken. Deze exclusieve goodies bevatten ook bordspelaccessoires. De voorwaarden voor het winnen van deze schatten worden door elke winkel gespecificeerd. Ze worden verspreid op hun sociale media of tentoongesteld in de winkel.

Bij welke bordspellen kan ik deze goodies gebruiken?

Volgens de legende zijn de meest begeerde goodies degene die gepaard gaan met de release van nieuwe bordspellen. Maar fans van de vlaggenschipgames van Asmodee worden nooit buitengesloten.

Hoe win ik goodies?

Uw Hobby Next-winkel publiceert regelmatig op zijn sociale media informatie over community-uitdagingen waarvoor u bent uitgenodigd. Het lot ligt in jouw handen. Als de winkel en de community winnen, worden exclusieve goodies ontgrendeld. Dit kan ook leiden tot de vroege release van een nieuwe game in je winkel. Deze schatten moeten in de winkel worden verzameld. Gebruik de winkelzoeker om de dichtstbijzijnde winkel te vinden en u te abonneren op de sociale media. De voorwaarden om deze schatten te winnen worden door elke winkel gespecificeerd. Ze worden verspreid op hun sociale media of tentoongesteld in de winkel.

Welke goodies zijn er straks te winnen?

Om als eerste de volgende goodies in handen te krijgen, kun je het beste regelmatig de Hobby Next-website en de sociale media van je Hobby Next-winkel raadplegen. Regelmatig worden er nieuwe goodies aangeboden.

Hoe vaak kan ik meedoen aan een uitdaging om goodies te winnen?

Alles hangt af van jouw superkrachten en de vitaliteit van jouw gemeenschap, maar in de praktijk liggen de kaarten in jouw handen. Het kan elk jaar tussen de 5 en 10 uitdagingen aanbieden.
Wat is een Hobby Next-winkel?
Een Hobby Next-winkel is een onafhankelijke gamewinkel die zich heeft aangesloten bij de Hobby Next-community. Door dit te doen, kan het exclusieve voordelen ontgrendelen die aan deze gemeenschap zijn voorbehouden.
Hoe weet ik of mijn favoriete spellenwinkel een Hobby Next-winkel is?
Om erachter te komen of uw favoriete spellenwinkel een Hobby Next-winkel is, kunt u zoeken met de winkelzoeker. Als uw favoriete winkel niet verschijnt, neem dan contact met hen op en nodig hen uit om lid te worden van de Hobby Next-community.

Hoe vind ik een Hobby Next-winkel?

Gebruik onze winkelzoeker om een Hobby Next-winkel bij jou in de buurt te vinden. Als uw favoriete winkel niet verschijnt, neem dan contact met hen op en nodig hen uit om lid te worden van de Hobby Next-community.

Is Hobby Next gereserveerd voor ervaren spelers?

Hobby Next is voor iedereen die gepassioneerd is door bordspellen, of je nu een enthousiaste speler bent van strategiespellen, een deskundige rollenspeler of een fan van gezelschapsspellen.

Is Hobby Next van plan evenementen te organiseren die gereserveerd zijn voor spelers die gepassioneerd zijn door bordspellen?

Hobby Next wil een community van gepassioneerde spelers verenigen met de beste bordspelwinkels. Binnenkort kunt u met Hobby Next alle evenementen bij u in de buurt vinden.
Kan ik via Hobby Next toegang krijgen tot een vroege release?
Gamewinkels die zich bij de Hobby Next-community hebben aangesloten, bieden regelmatig community-uitdagingen aan. Als je aan deze uitdagingen meedoet en wint, kun je als eerste nieuwe spellen ontdekken. Het is jouw beurt om te spelen!