Jouw winnende passie

Verwerf schatten die gereserveerd zijn voor de meest ervaren gamers! coins illustrations

Welkom in het koninkrijk van bordspel-elfen, strategiegame-wizards, partygame-magiërs, rollenspelvirtuozen, kortom, van alle gepassioneerde gamers.

illustration of a treasure with coins
illustration of different board games

Vorm een eliteteam en win nog meer!

Stel je voor dat je de krachten van gepassioneerde gamers rond dezelfde tafel kunt bundelen. Stel je voor dat je unieke prijzen kunt winnen. Stel je voor dat je avontuurlijke spelers kunt ontmoeten die klaar zijn om de meest opwindende spelscenario's aan te gaan...

Stel je voor: Hobby Next!

Ga op schattenjacht

Blijf op de hoogte van aankomende releases, ontmoet nieuwe bordspelpartners bij jou in de buurt en maak je favoriete spellen leuker met goodies, verzamelfiguurtjes en unieke speluitbreidingspakketten.

Vind je favoriete lokale spellenwinkel en kom die gewilde schatten verzamelen.

Vind de spellenwinkel bij jou in de buurt

en ontdek de nieuwste releases.

Bekijk alle lokale spellenwinkels

Neem deel aan uitdagingen

Volg uw Hobby Next winkel op sociale media en maak deel uit van de overwinning van uw community.

Hobby Next

Ontvang exclusieve schatten

waaronder collectible accessoires, beeldjes en nieuwe game-uitbreidingspakketten.

Hobby Next

Hobby Next spelregels

Is het nog steeds een mysterie hoe Hobby Next werkt? Hier zijn de antwoorden op al uw vragen om de basismechanismen beter te begrijpen.

Wat is de Hobby Next-site?

Hobby Next is een platform voor spelers die gepassioneerd zijn door strategiespellen, rollenspellen, onderzoeksspellen, coöperatieve spellen of partyspellen en die zich willen aansluiten bij een community onder leiding van de onafhankelijke, aangesloten spelwinkels van Hobby Next.

Wat zijn de favoriete spellen van Hobby Next-spelers?

Onder de beste spellen aller tijden hebben de aangesloten Hobby Next-winkels Asmodee-games geselecteerd die zijn gemaakt door de redactie van Fantasy Flight Games (Marvel Champions, Arkham Horror, Descent: Legends of the Dark), Atomic Mass Games (Star Wars Legion, Marvel Crisis Protocol), Space Cowboys (Splendor, Unlock!), Repos-productie (7 Wonders), Days of Wonder (Ticket to Ride), Libellud (Dixit, Mysterium), Zygomatic (Dobble, De Weerwolven van Wakkerdam, Timeline), Zman Games (Pandemic, Challengers!), en Rebel (Meadow).
Op de Hobby Next-website vindt u nieuws over deze spellen en de releases van nieuwe bordspellen die door deze studio’s zijn gemaakt.

Wat kan ik krijgen met Hobby Next?

Om de baas te zijn in je komende games, biedt Hobby Next je de mogelijkheid om nieuwe schatten te verzamelen, ook wel bekend als goodies. Om een schat te winnen, moet je deelnemen aan uitdagingen die worden georganiseerd door je favoriete gamewinkel of een van de eersten zijn die het spel koopt. Afhankelijk van de aanbevolen game kun je nieuwe content ontgrendelen of je game-ervaring op een andere manier verbeteren. Om als eerste toegang te krijgen tot deze waardevolle schatten, controleert u regelmatig de lijst met goodies en vindt u de Hobby Next-winkel bij u in de buurt. De voorwaarden voor het winnen van deze schatten worden door elke winkel gespecificeerd. Ze worden verspreid op hun sociale media of tentoongesteld in de winkel.

Wat is een schat?

Schatten zijn goodies. Er zullen regelmatig nieuwe schatten worden onthuld. Elke keer dat je deelneemt aan een uitdaging, kun je proberen een exclusief beeldje of unieke aanvullende spelkaarten te winnen waarmee je je gameplay kunt verrijken. Deze exclusieve goodies bevatten ook bordspelaccessoires. De voorwaarden voor het winnen van deze schatten worden door elke winkel gespecificeerd. Ze worden verspreid op hun sociale media of tentoongesteld in de winkel.

Alle veelgestelde vragen