Binnenkort verkrijgbaar

Fairy Ring – Fairy Draak

Fairy Ring - Fairy Draak

Vind een spellenwinkel

Neem deel aan uitdagingen

Ontvang exclusieve schatten

Hoe verzamel ik deze schat?

Ga naar je plaatselijke HobbyNext winkel om Fairy Ring te kopen en krijg een exclusieve feeëndraak in acryl! Met zijn schattige gezicht vervangt hij de blauwe fee van het spel en voegt hij nog meer magie toe aan je games. *

* Ontdek de volledige details over hoe je deze schat kunt winnen door je favoriete Hobby Next winkel te bezoeken of door de social media van de winkel te raadplegen. Om te winnen kunnen spelers worden uitgenodigd om deel te nemen aan een uitdaging die op social media wordt georganiseerd. Sommige schatten worden aangeboden bij aankoop van een spel, maar pas op: ze zijn gereserveerd voor de snelsten! (of de eerste die over de finish komt). Zolang de voorraad strekt.

Fairy Ring - Tactisch familiespel

Fairy Ring - Tactisch familiespel

Fairy Ring: een vleugje betovering, een snufje strategie en heel veel paddenstoelen. De winter nadert, magie ontwaakt, feeën bereiden zich voor op de eerste sneeuw. Als de dagen korter worden in het bos, bouwt elke gemeenschap zijn eigen paddenstoelendorp. De feeën trekken van dorp naar dorp, verzamelen Mana en vormen een feeëncirkel die essentieel is voor de groei van hun huizen. Deze betovering staat centraal in Fairy Ring, het nieuwste juweeltje van Repos Production. Dit spel over sprookjesland en dromen is niet alleen een spel van verbeelding, maar ook van strategie: je fee reist van dorp naar dorp (de beroemde feeënring!), tussen andere spelers, om Mana te oogsten, afhankelijk van de paddenstoel waarop ze terechtkomt. Als je een soortgelijke paddenstoel hebt, oogst je wat magie, anders krijgt alleen de speler wat. Elke keuze die je maakt heeft effect, dus kijk goed naar wat anderen kiezen te doen in hun feeënrijk!

2-4

8 +

40 min

Meer informatie over het spel
Fairy Ring - Tactisch familiespel

Binnenkort verkrijgbaar

Fairy Ring – Fairy Draak

Ontvang exclusieve schatten

Verzamel accessoires, beeldjes en nieuwe uitbreidingspakketten in je favoriete spellenwinkel.

Hobby Next spelregels

Is het nog steeds een mysterie hoe Hobby Next werkt? Hier zijn de antwoorden op al uw vragen om de basismechanismen beter te begrijpen.

Wat is de Hobby Next-site?

Hobby Next is een platform voor spelers die gepassioneerd zijn door strategiespellen, rollenspellen, onderzoeksspellen, coöperatieve spellen of partyspellen en die zich willen aansluiten bij een community onder leiding van de onafhankelijke, aangesloten spelwinkels van Hobby Next.

Wat zijn de favoriete spellen van Hobby Next-spelers?

Onder de beste spellen aller tijden hebben de aangesloten Hobby Next-winkels Asmodee-games geselecteerd die zijn gemaakt door de redactie van Fantasy Flight Games (Marvel Champions, Arkham Horror, Descent: Legends of the Dark), Atomic Mass Games (Star Wars Legion, Marvel Crisis Protocol), Space Cowboys (Splendor, Unlock!), Repos-productie (7 Wonders), Days of Wonder (Ticket to Ride), Libellud (Dixit, Mysterium), Zygomatic (Dobble, De Weerwolven van Wakkerdam, Timeline), Zman Games (Pandemic, Challengers!), en Rebel (Meadow).
Op de Hobby Next-website vindt u nieuws over deze spellen en de releases van nieuwe bordspellen die door deze studio’s zijn gemaakt.

Wat kan ik krijgen met Hobby Next?

Om de baas te zijn in je komende games, biedt Hobby Next je de mogelijkheid om nieuwe schatten te verzamelen, ook wel bekend als goodies. Om een schat te winnen, moet je deelnemen aan uitdagingen die worden georganiseerd door je favoriete gamewinkel of een van de eersten zijn die het spel koopt. Afhankelijk van de aanbevolen game kun je nieuwe content ontgrendelen of je game-ervaring op een andere manier verbeteren. Om als eerste toegang te krijgen tot deze waardevolle schatten, controleert u regelmatig de lijst met goodies en vindt u de Hobby Next-winkel bij u in de buurt. De voorwaarden voor het winnen van deze schatten worden door elke winkel gespecificeerd. Ze worden verspreid op hun sociale media of tentoongesteld in de winkel.

Wat is een schat?

Schatten zijn goodies. Er zullen regelmatig nieuwe schatten worden onthuld. Elke keer dat je deelneemt aan een uitdaging, kun je proberen een exclusief beeldje of unieke aanvullende spelkaarten te winnen waarmee je je gameplay kunt verrijken. Deze exclusieve goodies bevatten ook bordspelaccessoires. De voorwaarden voor het winnen van deze schatten worden door elke winkel gespecificeerd. Ze worden verspreid op hun sociale media of tentoongesteld in de winkel.

Alle veelgestelde vragen