Al gewonnen

Perspectives – Limited-Edition Demo Scenario

Perspectives - The Investigation Game

Vind een spellenwinkel

Neem deel aan uitdagingen

Ontvang exclusieve schatten

Hoe verzamel ik deze schat?

"Bezoek uw lokale spellenwinkel en ontdek het demoscenario van de Limited-Edition! Los een volledig onderzoek op in 15 minuten. Het basisspel bevat 3 scenario's die in ongeveer 1 uur en 30 minuten kunnen worden gespeeld. - Neem deel aan een interactieve onderzoekservaring terwijl je een overval op een juwelier in 3 aktes onderzoekt. - Je krijgt een voorproef van PERSPECTIVES in zijn geheel, waar samenwerking en het delen van informatie essentieel zijn om complexe puzzels en scenario's op te lossen. - De demo is de ideale gelegenheid om vertrouwd te raken met de unieke mechanica van het spel zonder enige van de originele scenario's die zijn opgenomen in het basisspel te onthullen. Dit behoudt het verrassingselement wanneer je aan de volledige PERSPECTIVES-reis begint. De democase kan worden gespeeld in 10 tot 15 minuten. • Neem deel aan een interactieve onderzoekservaring waarin je een opwindende overval op een juwelier zult onderzoeken in 3 korte akten. • Krijg een glimp van het volledige PERSPECTIVES-spel, waar samenwerking en het delen van informatie cruciaal zijn voor het oplossen van ingewikkelde puzzels en scenario's. • De demo biedt een perfecte gelegenheid om vertrouwd te raken met de unieke mechanica van het spel zonder enige van de avontuurlijke scenario's die zijn opgenomen in het basisspel te onthullen, waardoor het verrassingselement behouden blijft wanneer je aan de volledige PERSPECTIVES-reis begint." *

* Ontdek de volledige details over hoe je deze schat kunt winnen door je favoriete Hobby Next winkel te bezoeken of door de social media van de winkel te raadplegen. Om te winnen kunnen spelers worden uitgenodigd om deel te nemen aan een uitdaging die op social media wordt georganiseerd. Sommige schatten worden aangeboden bij aankoop van een spel, maar pas op: ze zijn gereserveerd voor de snelsten! (of de eerste die over de finish komt). Zolang de voorraad strekt.

Perspectives

Perspectives

Samenwerken, delen en ontdekken in Perspectives - Het ultieme detective avontuur!

2-6

12 +

90 min

Perspectives

Al gewonnen

Perspectives – Limited-Edition Demo Scenario

Ontvang exclusieve schatten

Verzamel accessoires, beeldjes en nieuwe uitbreidingspakketten in je favoriete spellenwinkel.

Hobby Next spelregels

Is het nog steeds een mysterie hoe Hobby Next werkt? Hier zijn de antwoorden op al uw vragen om de basismechanismen beter te begrijpen.

Wat is de Hobby Next-site?

Hobby Next is een platform voor spelers die gepassioneerd zijn door strategiespellen, rollenspellen, onderzoeksspellen, coöperatieve spellen of partyspellen en die zich willen aansluiten bij een community onder leiding van de onafhankelijke, aangesloten spelwinkels van Hobby Next.

Wat zijn de favoriete spellen van Hobby Next-spelers?

Onder de beste spellen aller tijden hebben de aangesloten Hobby Next-winkels Asmodee-games geselecteerd die zijn gemaakt door de redactie van Fantasy Flight Games (Marvel Champions, Arkham Horror, Descent: Legends of the Dark), Atomic Mass Games (Star Wars Legion, Marvel Crisis Protocol), Space Cowboys (Splendor, Unlock!), Repos-productie (7 Wonders), Days of Wonder (Ticket to Ride), Libellud (Dixit, Mysterium), Zygomatic (Dobble, De Weerwolven van Wakkerdam, Timeline), Zman Games (Pandemic, Challengers!), en Rebel (Meadow).
Op de Hobby Next-website vindt u nieuws over deze spellen en de releases van nieuwe bordspellen die door deze studio’s zijn gemaakt.

Wat kan ik krijgen met Hobby Next?

Om de baas te zijn in je komende games, biedt Hobby Next je de mogelijkheid om nieuwe schatten te verzamelen, ook wel bekend als goodies. Om een schat te winnen, moet je deelnemen aan uitdagingen die worden georganiseerd door je favoriete gamewinkel of een van de eersten zijn die het spel koopt. Afhankelijk van de aanbevolen game kun je nieuwe content ontgrendelen of je game-ervaring op een andere manier verbeteren. Om als eerste toegang te krijgen tot deze waardevolle schatten, controleert u regelmatig de lijst met goodies en vindt u de Hobby Next-winkel bij u in de buurt. De voorwaarden voor het winnen van deze schatten worden door elke winkel gespecificeerd. Ze worden verspreid op hun sociale media of tentoongesteld in de winkel.

Wat is een schat?

Schatten zijn goodies. Er zullen regelmatig nieuwe schatten worden onthuld. Elke keer dat je deelneemt aan een uitdaging, kun je proberen een exclusief beeldje of unieke aanvullende spelkaarten te winnen waarmee je je gameplay kunt verrijken. Deze exclusieve goodies bevatten ook bordspelaccessoires. De voorwaarden voor het winnen van deze schatten worden door elke winkel gespecificeerd. Ze worden verspreid op hun sociale media of tentoongesteld in de winkel.

Alle veelgestelde vragen